Tervetuloa uudistumaan & rentoutumaan.

Kauneutta ja hyvää oloa jo vuodesta 2000!

 

Enpitsu mikroneulaus

Uutuus Enpitsu Derma Pen - mikroneulauskynä

Mikroneulaus on tehokas hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa uudistaen ihoa. Mikroneulauksella voi hoitoaa aknearpia, tasoittaa ryppyjä ja juonteita, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Mikroneulaus sopii kaikille ihotyypeille (ei erittäin herkkä tai couperoottinen iho).

Enpitsu Derma Pen -kynässä käytetään 12-neulaista neulauspäätä (steriili/kertakäyttöinen neula), joka neulaa ihoa kohtisuoraan ja mahdollistaa myös silmänympärys- ja huultenympärysihon täsmällisen käsittelyn. Laitteen nopean ja kohtisuoran neulauksen ansiosta hoito ei ole kivulias, vaan tuntuu ihossa pienenä pistelynä. Iho saatta punoittaa 3 - 48 h toimenpiteen jälkeen. Korkealaatuiset seerumit imeytyvät tehokkaasti ihoon.

Mikroneulaus tehdään yleensä sarjahoitona (3-6 kertaa), jolloin saavutetaan parhaat tulokset. Hoitovälit voivat olla 2-6 viikkoa, riippuen siitä minkätyypistä iho-ongelmaa hoidetaan ja kuinka syvä neulaus tehdään. Koska kaikki ihot ovat erilaisia, sarjahoito ja hoitokokonaisuus laaditaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

 

 

Erikoishoitoja!


KESTOPIGMENTOINTI
Haluatko olla huoliteltu vuoden jokaisena päivänä?

TAKE TEN
Uusi hellävaraisempi Take Ten kasvojenkohotus on luonnollinen ja turvallinen, todellinen veitsetön vaihtoehto.

 • Sinua palvelee erik.sair.hoitaja, SKY / CIDESCO kosmetologi
  Arja Lehtinen

   

 • Upeat LadyLash kuituripset kesäksi!

   

 • Yllätä ystävä, osta lahjakortti!

  Lahjakortit myös puhelintilauksella.