Skip to content Skip to footer
Sinua palvelee

Arja Lehtinen

Sinua palvelee Arja Lehtinen
Erik.sh. / kosmetologi / shiatsuhieroja
” Hoitajanasi kohtaan sinut yksilöllisenä, mielenkiintoisena, tärkeänä ja upeana ihmisenä. Jokainen elämänpolkusi on ollut merkityksellinen ja tuoneet sinut tähän päivään. Koulutustaustani, opiskeluni ja kiinnostukseni ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä pitkä matka hoivatyön ammattilaisena ovat tukenasi. Olen matkani aikana kerännyt hoitolaan avuksesi ihania, laadukkaita ja rentouttavat hoitoja, hoitopaketteja ja upeat ammattikosmetiikkasarjat. Lämpimästi tervetuloa ” Arja

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Tervetuloa

Helli itseäsi hoidoilla

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Kauneushoitola

Saat juuri sinulle sopivat hoidot

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.