Skip to content Skip to footer
UPEA Caretech 7D++ HIFU kasvojen kohotus
Haluaisitko kokonaisvaltaisen kasvojen kohotuksen ilman kirurgin veistä?

Luotettava hoitola
Caretech 7D++ HIFU on suunnattu hoitoloille, jossa työtä tekee sairaanhoitaja tai pitkän kokemuksen omaava hoitoalan ammattilainen. Maahantuojamme on Suomalainen pitkän kokemuksen omaava Cosmedi OY tukku Hyvinkäällä.

Mitä on HIFU?
HIFU ( High intensity focused ultrasound) on alallamme kehittynein menetelmä kasvojen piirteiden muokkaamiseen. Teknologia perustuu suuritaajuiseen kohdistettuun ultraäänienergiaan. Sen avulla saadaan saadaan ultraääni-impulssi kohdistumaan tarkasti ihon eri kerroksiin. HIFU on ainoa teknologia, mikä vaikuttaa kasvoilla syvyyteen 4.5 mm (SMAS-kalvo, eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin ). Vartalolla syvyys on 13mm.

Kuinka hoito etenee?
HIFU-hoidossa tehdään alkuhaastattelu, suljetaan pois kontraindikaatiot, ja saat hoitajan suosituksen hoidon tarpeesta. Hoidossa kuljetetaan hoitoalueella eri syvyyksiin vaikuttavia hoitopäitä. Tarkasti kohdennettu ultraääniaalto ( akustisen linssin avulla) synnyttää reaktiopisteitä kudokseen, jolloin SMAS-kalvo kutistuu välittömästi, ja kudoksen toipuminen käynnistää kollageenintuotannon huippuunsa. Laitteen lämpöenergia aktivoi fibroblastisoluja tuottamaan kollageenia kauttaltaan myös ylemmissä pintakerroksissa, jolloin ihonlaatu muuttuu vahvemmaksi ja nuorekkaammaksi. Hoidon vaikutus jatkuu kudoksessa useita vuorokausia, ja paras tulos on näkyvissä 2-3kk kuluttua hoidosta. Silloin ihon uusiutuminen ja kollageenin vahvistuminen ovat olleet huipussaan. Hoito voidaan uusia 3 kk päästä, ja voidaan tehdä korkeintaan 2x vuodessa samalle alueelle.

 

Miltä hoito tuntuu?
HIFU- hoito on turvallinen, nopea, kivuton ja tehokas. Hoitoalueella saattaa tuntua pientä pistelyä ja kuumotusta, myös jonkin aikaa hoidon jälkeen. Pieni turvotus, puutumisen tunne tai arkuus on normaalia, ja häviää muutamissa päivissä. Käytämme HIFU-käsittelyssä nopeaa 60-70 asteen lämpötilaa, jolloin joskus asiakas voi kokea hetkellisesti kuumuutta tai nipistelyä esim luun alueella hoidettaessa. Hoitopäitä on 7 erilaista, eri hoitoalueille ja lisäksi yksipisteiset VMAX hoitopäät silmien- ja suunympäryksien hoitoon.

Miksi kudos muuttuu ajan myötä ?
Moni asia vaikuttaa kasvojen piirteiden muuttumiseen elämän ja iän myötä. Mm. Geenitekijät, stressihormonin vaikutus , ikä ja sen tuomat muutokset, elintavat ja unenlaatu ovat osallisena kudoksen ominaisuuksiin ja rakentumiseen. Lihaksen rakenne muuttuu proteiinitason laskiessa, kudoksen aineenvaihdunta hidastuu ja samalla kollageenin-ja elastaanin tuotanto heikkenee. SMAS- kalvo venyy ja heikkenee, jolloin iho ja kudokset ’veltostuvat’ ja laskeutuvat. Päällimmäisiä kudoksia, pintajuonteita ja epätasaisuutta voidaan hoitaa tehokkasti myös Caretech radiofrekvenssi-cryo hoitosarjallamme, mutta syvempiä kerroksia vain HIFU- teknologialla.

Miksi valita useampi hoitoalue?
Hoito tehdään valitsemallasi hoitoalueelle. Usein suositellaan ottamaan useampi alue, jolloin kiinteytyminen ja kiristyminen on voimakkaampaa. Jos halutaan esim. kohottaa poskipäitä, myös otsan alue kannattaa ottaa mukaan. Hinnastosta löydät selkeät eri alueiden hoidot ja useamman hoitoalueen hoitopaketit. Hoitajanasi suosittelen myös sinulle parhaan hoidon. Vartalohoidot lisätään mahdollisimman pian luetteloon.

Tervetuloa uudistumaan !
HIFU on ratkaisu mm. velttoon ihoon, roikkuviin leukaperiin ja- kaulaan sekä valahtaneisiin poskipäihin. Upea nuorentava ja kuntouttava HIFU-hoito on nyt saatavillasi hoitolastamme, varaa aika konsultaatioon tai suoraan hoitoon.

CARETECH HIFU kotraindikaatiot / vasta-aiheet
Sydän ja verisuonitaudit, tahdistin ja verenpainesairaus.
Aineenvaihduntaelinten sairaus (esim. maksa ja munaisiet.)
Yleinen tulehdustila, ihotulehdus hoitoalueella sekä tulhtunut ackne.
Tulehdukset suussa sekä hampaissa. (esim. löysä hammas.)
Tarttuvat taudit.
Erittäin herkkä kosketusreagoiva iho. (piirtoiho)
Metalli täytteitä ihon alla sekä lävistekorut.
Vähintään 1 vuosi kirurgisesta toimenpiteestä.
Täyteaineita (fillereitä) hoitoaluella.
Auringon polttama iho.
Raskaus ja imetys.
Ei alaikäisille.

Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.