Skip to content Skip to footer
Erikoiskasvohoito Enpitsu pen mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa uudistaen ihoa. Mikroneulauksella voi hoitoaa aknearpia, tasoittaa ryppyjä ja juonteita, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Mikroneulaus sopii kaikille ihotyypeille (ei erittäin herkkä tai couperoottinen iho).

Enpitsu Derma Pen -kynässä käytetään 12-neulaista neulauspäätä (steriili/kertakäyttöinen neula), joka neulaa ihoa kohtisuoraan ja mahdollistaa myös silmänympärys- ja huultenympärysihon täsmällisen käsittelyn. Laitteen nopean ja kohtisuoran neulauksen ansiosta hoito ei ole kivulias, vaan tuntuu ihossa pienenä pistelynä. Iho saatta punoittaa 3 – 48 h toimenpiteen jälkeen. Korkealaatuiset seerumit imeytyvät tehokkaasti ihoon.

Mikroneulaus tehdään yleensä sarjahoitona (3-6 kertaa), jolloin saavutetaan parhaat tulokset. Hoitovälit voivat olla 2-6 viikkoa, riippuen siitä minkätyypistä iho-ongelmaa hoidetaan ja kuinka syvä neulaus tehdään. Koska kaikki ihot ovat erilaisia, sarjahoito ja hoitokokonaisuus laaditaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

Kuinka se toimii?

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja  kutistaa rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Hoidettavat alueet; Kasvot, Kaula, Vartalo, Reidet, Pakarat, Vatsa…

Caretech RF Cryo hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee täten antaa sinulle tasaisemman kudoksen sekä linjakkaan muotoilun.

Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen – tai ne voidaan unohtaa kokonaan.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Hoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Hoitosarjat

4 – 8 peräkkäistä hoitoa, 1 – 2 hoitoa /viikko.

Kysythän lisää hoidon sopivuudesta mikäli sinulla on:

 • Sydämen tahdistin
 • Syöpä ja kasvaimet
 • Skelerodermia (sidekudos sairaus jossa kollageenin määrä lisääntyy ja verisuonet kärsivät)
 • Ei kilpirauhasen alueelle eikä rinnoille
 • Ihosairaudet
 • Tulehdustilat kehossa
 • Silikonit tai metalliset osat hoitoalueella
 • Raskaus
 • lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito
 • Erittäin herkkä iho
TAKE TEN veitsetön kasvojen kohotus

Kasvojen lihasten todellinen, luonnollinen lifting ilman kirurgiaa.

Asiakkaat ovat saaneet Take Ten hoidosta:

 • pirteyttä, vireyttä ja terveyttä
 • ihon kunto parantunut (kun aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuvat ja tästä johtuen myös kuona aineet poistuvat)
 • purenta parantunut (mm. hampaiden narskuttelu)
 • flunssat ovat vähentyneet
 • tinnitus ja migreeni ovat jääneet pois
 • kolmoishermo särky on poistunut
 • pää-, niskasärky ovat poistuneet
 • poskiontelo tulehdukset (jopa krooniset) ovat jääneet pois
 • kasvojen ihosairauksiin apua esim.:
  psoriasis, akne, couperosa, atoppinen iho
 • arvet (vanhatkin arvet vaalenevat ja tulevat huomaamattomimmiksi)
 • monet kasvohalvauspotilaat ovat kuntoutuneet täydellisesti jopa vanhoissa tapauksissa on ollut paljon hyötyä

Ainutlaatuinen:
Take Ten menetelmällä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia:

 1. Menetelmä on kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen.
 2. Ns mikroampeerien (ampeerin miljoonasosa) sijaan Take Ten käyttää milliampeereja.(ampeerin tuhannesosa) Toisin sanoen, Take Ten on tuhat kertaa tehokkaampi kuin ns. mikroampeerilaitteet
 3. Take Ten toimii ainutlaatuisella, patentoidulla Baxendale Wave -sähköaallolla.
 4. Take Ten menetelmällä voidaan kasvattaa kasvolihasten lihasmassaa

Lue lisää Take Ten -menetelmästä, www.taketen.fi

Utsukusy hoidot

HYALU·IN

Hyalu-in hoito sisältää korkealaatuista, pitkäkestoista hyaluronihappo seerumia. Samankaltaista kuin täyteaine hoidoissa. Tässä hoidossa mikroneulauksen avulla annetaan suunympärysiholle ja huulille kestävää kosteutta ja upeaa täyteläisyyttä . Ihon toiminnot elpyvät, kollageenin tuotanto aktivoituu, pintarypyt madaltuvat ja huulet saavat kauniin kaaren ja pehmeyden. Riippuen hoitosarjasta, kosteuttava, nuorentava ja huulia volymisoiva vaikutus voi kestää 3-12 kk, ihotyypistä riippuen.

EYE LIFT

Eye lift on silmänympärysihon mullistava nuorennushoito. Pitkävaikutteinen laadukas hyaluronihappo-seerumi syötetään ihoon mikroneulauksen avulla. Iho kiinteytyy, hoito tasoittaa ilmejuonteita ja täyttää ryppyjä. 4x sarjahoidolla vaikutus kestää 4-12 kk.

HYDRA VACUUM

HYDRA VACUUM by Utsukusy Cosmetics ennakoi esteettisten laitteiden tulevaisuuden ainutlaatuisella hydra power tecnologialla. Hoidon aikana iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja iholle syötetään valittu tehoaine. Hydra Vacuum -hoito suunnitellaan aina asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Hoito on kivuton ja tuloksia on nähtävissä heti hoidon jälkeen!

Hoito kiinteyttää, syväpuhdistaa, kirkastaa, supistaa ihohuokosia, vaalentaa auringon aiheuttamia ihomuutoksia, pigmenttihäiriöitä ja epätasaista ihon väriä, uudistaa ja kosteuttaa.

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille myös kuivalle ja herkälle iholle. Sen voi tehdä minä vuodenaikana tahansa. Hydra Vacuum hoito voidaan yhdistää hoitolassamme myös muihin ammattilaisen sinulle suosittelemiin kasvohoitoihin, kuten Enpitsu-mikroneulaukseen, Radiofrekvenssiin ja TakeTeniin.

Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.