Skip to content Skip to footer
Ihanat luonnolliset ripset

Ripsipidennykset

Ripsipidennykset / -tuuhennukset ovat ihana apu arkeen ripsivärin tilalle.
Useat toivovat luonnollista lopputulosta, ja silloin ripset ovat parhaimmillaan kevyenä klassisena settinä, jolloin ripsiin liimataan ohuita yksittäisiä kuituja ja/ tai kevyitä useamman kuidun tupsuja.
Halutessasi näyttävämpää lopputulosta, käytetään volyymiripsiä tuuheampina tupsuina. Ripsiä voidaan tuuhentaa oman ripsen voinnin mukaan, volyymiripset ovat paksuudeltaan 0.05-0.07mm, klassiset ripset 0.15-0.20 mm. Pituus 6-16 mm ja kaarevuus loivemmasta kaarevampaan C/CC/D.
Tavoitteena on saada persoonaasi sopivat ja kauneuttasi tukevat ihanat ripset, jotka ovat kauniit ja käytännölliset niin arkiaamuna herätessä, kuin työssä, urheilussa ja juhlassa.

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.