Skip to content Skip to footer
Kauneushoitola

Saat juuri sinulle sopivat hoidot

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Lahja läheiselle

Tilaa lahjakortti

Ihana lahjakorttimme on aina hieno ja arvostettu lahja. Lahjan saaja saa hetken omaa aikaa, rentoutumista ja hemmottelua. Lahjakortti otetaan usein myös sarjahoidolle, esim pehmentävä jalkahoito tai rentouttava shiatsu koko vuodeksi. Mikäpä sen parempi lahja, kuin antaa hyvää oloa läheiselle. Laajasta hoitovalikoimastamme löydät upeat vaihtoehdot. Autamme tarvittaessa valitsemaan sopivan lahjan.

Lahjaksi voit valita hoidon, sarjahoidon, yhdistelmä hoitopaketin tai haluamasi summan hoidoille. Lahjakortin saat joko noutamalla sen hoitolasta tai tilaamalla puhelimitse / tekstiviestillä. Saat silloin maksutiedot viestillä. Lahjakortti lähetetään maksun saavuttua 1 vrk kuluessa haluamaasi osoitteeseen. Postikulut lisätään summaan +5€.

Palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Tervetuloa

Helli itseäsi hoidoilla

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.