Skip to content Skip to footer
Morsiammelle, sulhaselle ja koko perheelle

Häät

Tarjoan teille rentouttavia ja uudistavia hyvän olon hoitoja, joiden myötä olette parhaimmillanne juhlapäivänä, ja pitkään sen jälkeenkin.

Morsian Paketti

Kiinteyttävä, kosteuttava kasvohoito , jalkahoito, käsihoito, kestovärit kulmiin ja ripsiin, kulmien muotoilu, syvärentouttava hieronta 1h lämpimin eteerisin öljyin, koe- ja juhlapäivän make up. Vaihtoehtoisesti voit valita jalkahoidon / käsihoidon ja kestovärien asemasta laadukkaat luonnolliset Lady lash kuituripset pakettiin.

Sulhanen paketti

Kasvojen syväpuhdistava ja kosteuttava hoito, jalkahoito, käsihoito / tai lisä rentoutushieronta selkä- ja hartiaseudulle.

Juhlaväki, kaasot ja bestmannit pääsevät morsiusparin nimellä hoitoihin upealla tarjouksella, valmistaudu juhlaan tarjous -10% hoitojen hinnoista pois.

Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.