Skip to content Skip to footer
Balance & Beauty Vartalohoidot

Kärsitkö selluliitista?
Lääketieteessä ja kauneudenhoidossa selluliitilla tarkoitetaan kahta eri asiaa. Lääkäreille selluliitti on ihon rasvakudoksen vaikea ja korkeakuumeinen bakteeritulehdus, jota hoidetaan antibioottilääkityksellä. Naistenlehdissä selluliitilla tarkoitetaan muhkuraista ihoa erityisesti reisien ja pakaroiden alueella.

Verinahan alla oleva rasvakudos jakautuu sidekudoksisten väliseinien eli septojen muodostumiin lohkoihin. Termi selluliitti kuvailee ihon muhkuraisuutta, joka johtuu ihonalaisten rasvasolujen pingottumisesta ja sidekudoksen rakenteellisista muutoksista sekä venytyksestä, jolloin rasvakudos työntyy ihon pinnan suuntaisesti.

Siihen liittyy myös kudoksen paikallinen veren- ja imunestekierron heikkeneminen, aineenvaihdunnan häiriö sekä ihon kimmoisuuden väheneminen. Tieteellisiä tutkimuksia kosmeettisesta selluliitista on vähän eikä sen kaikkia syitä vielä tunneta.

Jos on perinyt taipumuksen selluliittiin, sen tuloa on vaikea estää,  mutta ongelman voi pitää hallinnassa mm.kevyemmällä ruokavaliolla ja  harrastamalla liikuntaa, joka parantaa kudosten happeutumista, aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Alaraajojen kudosturvotusta voi ehkäistä välttämällä jatkuvaa istumista ja käyttämällä tukisukkahousuja.  Lievään selluliittiin voi kotona kokeilla päivittäistä kuivaharjausta ja hierontaa siihen tarkoitetulla hanskalla tai karhealla pyyhkeellä. 

Selluliittivoiteet sisältävät yleensä ihoa kosteuttavia- sekä pintaverenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa parantavia aineita. Ne tukevat kotihoitoa sarjahoidon  aikana , ja saat hoidoille parhaan mahdollisen tuloksen. 

Esteettisessä lääketieteessä selluliitin vähentämiseen käytetään ihon aineenvaihduntaa lisääviä ja ihoa kiinteyttäviä menetelmiä: kuorintoja, mesoterapiaa, karboksiterapiaa hiilidioksidikaasulla, radiofrekvenssi-, ultraääni-, infrapuna- ja LED-laitteita, alipainehierontaa ja neulaushoitoa. Kaikki menetelmät ovat sarjahoitoja, sarja on riippuvainen ihon- ja kehon voinnista sekä  selluliitin asteesta 1-3. Käyttämämme hoitometodi Radiofrekvenssi on tehokas apu ja hoitosarja suunnitellaan asiakkaan kanssa ensikäynnillä. 

Wherteimar  vartalohoitomme on suunniteltu auttamaan ihon erilaisissa haasteissa 

 • hoidot ja hoitopaketit räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan 
 • käytettävät hoitokoneet , -tuotteet ja -metodit ovat luotettavia, turvallisia ja ammatillisesti toteutettuja
 • tuotteiden raaka-aineet ovat tutkittuja ja tehokkaiksi havaittuja ja aktivoivat ihon omia toimintoja,  mm. tehostaen kiinteytymisprosessia aktivoimalla kollageenin muodostumista. 
 • Wherteimar laihdutuksen tukihoitona 
  – tehokas apu ihoa kiinteyttämään sis. hoitoalueen kuivaharjauksen tai kuorinnan, tehoseerumin ja hieronnan Ihotyypin mukaisella hoitovoiteella. Lisäksi voidaan käyttää eteerisiä öljyjä ja hoitonaamioita. 
 • AHA-hedelmähappohoidot
  – arpia voidaan hoitaa menestyksekkäästi AHA- hedelmähappo hoidoilla, jotka aktivoivat ja vauhdittavat ihon uusiutumista. Sarjahoito 3-9x sarjoina. 
 • Radiofrekvenssi hoidot
  – selluliitin ’sulattamiseen’ ja kiinteyttämään tehokkaasti ihoa.
  – 3-9x sarjahoitoina , hoidon välitön tulos näkyy usein nopeastikkin ja paras tulos hoitosarjan jälkeen  on n.kk päästä. 
Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.