Skip to content Skip to footer
Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Rentoudu upeassa Wherteimar ammattikosmetiikkasarjamme ihotyypin mukaisessa kasvohoidossa, joka räätälöidään ihosi voinnin mukaan.

Kasvohoito alkaa pintapuhdistuksella ja ihoanalyysillä, jota seuraa kuorinta joko entsyymikuorinnalla, AHA- hedelmähappo - tai glykolihappokuorinnalla, tai timanttikuorinta- konehoidolla. Mekaaninen -tai ultraäänisyväpuhdistus tehdään tarpeen mukaan. Miiliumien poisto tarvittaessa.
Ihosi saa tarpeiden mukaisen seerumin, ja hoitonaamion.

Hoitoon kuuluu aina halutessasi joko kevyt hieronta kasvot-hartiat seudulle, tai pitkä syvärentouttava pää-kasvot-hartiat hieronta.
Hoitojen hinnoittelu perustuu hoitoon käytettyyn aikaan, lisäkonehoitojen tarpeeseen, ihotyypin mukaan valittuun hoitolinjaan, ja hieronta-ajan käyttöön.
Sinulla on aina hetki omaa aikaa lepoon hoidon ja hieronnan päätteeksi, naamion vaikuttaessa.
Ihosi saa uuden heleyden, puhdistuu, rauhoittuu, on syväkosteutettu, kiinteytyy, käytettyjen tehokkaiden hoitoaineiden ja hoitometodien avulla.
Tunnet olosi virkistyneksi ja rentoutuneeksi. Hyvä olo jatkuu pitkään kotona ja käytettävät hoitoaineetkin imeytyvät paremmin ja auttavat tehokkaammin.

Ihosi hyvinvointiin vaikuttavat kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi tai sen mahdollinen epätasapaino. Koulutuspohjaltani voimme miettiä kehon kokonaisvointia ja pyrkiä kohti balanssia.

Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Hydrasense Hyaluron eclat superbe

Syväkosteuttava , rauhoittava, uudistava hyaluronihappohoito mm. kosteuskoyhälle- ja herkälle iholle.

Aktiiviaineina mm. hyaluronihappo; 3 eri molekyylikokoa- korkea konsentraatio, hydrolysoitu vehnäproteiini – yksi tehokkaimmista aktiiviaineista  supistamaan ja tasoittamaan ihohuokosia, kollageeni – Hyaluron Eclat Superbe kollageeni saadaan soijasta ja mustikoista. Kollageeni on proteiini, jolla on tärkeä merkitys ihon kimmoisuudessa ja rakenteessa, sekä solujen uudistumisprosessissa. Wherteimar kollageenilla on vaikutus , vauhdittaa ihon oman kollageenin syntymistä.

Hydrabalans hoito

rauhoittava, tasapainottava, kosteuttava, vähentää talin eritystä.
Hoito sopii  mm. rasvaiselle ja sekaiholle.
Aktiiviaineina mm. Ylang ylang, hyalyronihappo, sinkki, riisitärkkelys- joka kosteuttaa,   raikastaa ja rauhoittaa ihoa,  argan öljy , e-vitamiini ja kahvihappo ( voimakkaita antioksidanntteja  ) auringonkukkaöljystä, aloe vera.

Vitamin -C energisoiva ja syväkosteuttava hoito

Väsyneelle, kosteusköyhälle iholle, talven jälkeen aivan loistava vaihtoehto.

Aktiiviaineina mm. hyaluronihappo, C-vitamiini – saadaan hedelmistä, on vesiliukoinen ja tehokkaimmin uudistavista aktiiviaineista. Stimuloi ihon uusiutumista, on osana kollageeni-ja elastiinisynteesiä ja neutraloi vapaita radikaaleja . Wherteimar tuotteissa C-vitamiini on pakattu nanosfääreihin. Ne vapauttavat C-vitamiinin vasta, kun ne ovat kosketuksissa ihon entsyymien kanssa. Nanosfäärit pitävät C-vitamiinin tuoreena ja kuljettavat sitä syvemmälle ihoon.

Hydraenergie hoito uudistamaan ja kiinteyttämään

Kuivalle-, väsyneelle -, anti-age hoitoa – ja kiinteytystä kaipaavalle iholle.

Aktiiviaineina mm. Royal Jelly -sis. runsaasti vitamiineja ja aminohappoja , sytokiinit-nopeuttavat ihon uusiutumista, isoflavonoidit -korjaavat ja kosteuttavat ja aktivoivat kollageenisynteesiä, iirisuute tasapainottaa epidermiksen kosteustasapainoa, naamio sis lisäksi merilevä, piimaa ja panthenolia.

Luxury Caviar hoito

Täydellinen antiage hoito, tehokkaasti kiinteyttävä ja kuntouttava , aktivoi ihon uudistumista ja kollageenisynteesiä.

Aktiiviaineina mm  Kaviaari: täydellinen coctail vitamiineja ja hivenaineita. Kaviaari sis laajakirjoisten vitamiinien lisäksi mm aminohappoja, peptidejä, proteiineja, rautaa, magnesiumia ja retinolia. Hyaluronihappo: pienimolekyylinen hyaluronihappo pystyy imeytymään syvälle ihoon. Se vaikuttaa kosteustasapainoon, ravitsee ja laajentaa kapillaareja. Keskikokoiset molekyylit kosteuttavat Ihoa ja ylläpitävät kosteustasapainoa.
Suurimolekyylinen hyaluronihappo täyttää välittömästi ryppyjä ja juonteita . Sheavoi: sis runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja . Se kosteuttaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa.

Platinum ”Botox”

Platinum ”Botox” vaikutteinen hoito väsyneelle, stressaantuneelle ja myös ikääntyvälle iholle.
Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä hoito, joka tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä lisää ihon elastisuutta. Vaikuttavana aineina mm. nanokolloidinen platina, jota käytetään lääketeollisuudessa tehokkaiden antioksidanttivaikutustensa vuoksi. Nanokolloidinen platina sisältää platinan nanopartikkeleita nestemäisessä muodossa, superpienessä molekyylikoossa. Hoito lisää solujen elinvoimaa ja sillä on tehokas anti-ageing vaikutus.
Hoito sisältää silmänympärysihon radiofrekvenssi käsittelyä.

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.