Skip to content Skip to footer
UTSUKUSY: 100% TEHOKKAAT, 100% TURVALLISET, 100% TOIMIVAT tuotteet ja hoidot.

Kaikki tuotteet on dermatologisesti testattu. Tuotteiden valmistus ja laadun tarkkailu toteutetaan hyvin kontrolloidusti. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita, kaikkien tuotteiden tehokkuus on testattu riippumattomien laboratorioiden toimesta.

Utsukusy – tuotteet on tarkoitettu vain kauneusalan ammattilaisten käyttöön ja myyntiin. Kosmetologisi osaa valita juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat hoidot ja kotihoitotuotteet. Utsukusy tarjoaa laajan valikoiman tuotteita erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Utsukusy Medical Pro –hoidot ovat saatavana vain koulutetuilta kosmetologeilta. Syväpuhdistava, aktivoiva ja kosteuttava Hydra-Vacuum, ihoa tehokkaasti stimuloiva Enpitsu Derma Pen, Hyalu In –huulten volyymihoito ja Eye Lifting Treatment sopivat kaikille ihotyypeille ja ratkaisevat monta erilaista iho-ongelmaa.

Utsukusy on yhdistelmä muinaista japanilaista tietotaitoa ihonhoidosta ja nykyaikaista kosmeettisten aktiiviaineiden tutkimusta. Aktiiviaineina käytetään kasveja, kivennäisaineita, hedelmiä ja joskus jopa
myrkkyjä (homeopaattinen kosmetiikka).

Vuodesta 1979 Utsukusy tuotteita on ollut saatavana myös Euroopassa. Utsukusy Barcelonan perustaja vieraili silloin Tokiossa ja ihastui japanilaiseen kulttuuriin ja heidän kauneudenhoitotuotteisiinsa. Tästä alkoi ikuinen ystävyys ja liiketoimintayhteistyö. Tänä päivänä Utsukusy Barcelona on edelleen perheyritys, joka haluaa tarjota kauneusalan ammattilaisille ja heidän asiakkailleen tehokkaat, toimivat ja turvalliset tuotteet.

www.utsukusycosmetics.com

 

 

Utsukusy hoidot

HYALU·IN

Hyalu-in hoito sisältää korkealaatuista, pitkäkestoista hyaluronihappo
seerumia. Samankaltaista kuin täyteaine hoidoissa. Tässä hoidossa
mikroneulauksen avulla annetaan suunympärysiholle ja huulille
kestävää kosteutta ja upeaa täyteläisyyttä . Ihon toiminnot elpyvät,
kollageenin tuotanto aktivoituu, pintarypyt madaltuvat ja huulet
saavat kauniin kaaren ja pehmeyden.
Riippuen hoitosarjasta, kosteuttava, nuorentava ja huulia volymisoiva
vaikutus voi kestää 3-12 kk, ihotyypistä riippuen.

EYE LIFT

Eye lift on silmänympärysihon mullistava nuorennushoito. Pitkävaikut-
teinen laadukas hyaluronihappo-seerumi syötetään ihoon mikroneu-
lauksen avulla. Iho kiinteytyy, hoito tasoittaa ilmejuonteita ja täyttää
ryppyjä. 4x sarjahoidolla vaikutus kestää 4-12 kk.

HYDRA VACUUM

HYDRA VACUUM by Utsukusy Cosmetics ennakoi esteettisten laitteiden tulevaisuuden ainutlaatuisella hydra power tecnologialla. Hoidon aikana iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja iholle syötetään valittu tehoaine. Hydra Vacuum -hoito suunnitellaan aina asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Hoito on kivuton ja tuloksia on nähtävissä heti hoidon jälkeen!

Hoito kiinteyttää, syväpuhdistaa, kirkastaa, supistaa ihohuokosia, vaalentaa auringon aiheuttamia ihomuutoksia, pigmenttihäiriöitä ja epätasaista ihon väriä, uudistaa ja kosteuttaa.

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille myös kuivalle ja herkälle iholle. Sen voi tehdä minä vuodenaikana tahansa. Hydra Vacuum hoito voidaan yhdistää hoitolassamme myös muihin ammattilaisen sinulle suosittelemiin kasvohoitoihin, kuten Enpitsu-mikroneulaukseen, Radiofrekvenssiin ja TakeTeniin.

100 % TEHOA, 100 % TURVALLISIA, 100 % MUKAUTUVAA.
Ei GMO:ta (ei geneettisesti muunneltua). Ei BSE:tä (ei eläinperäisiä ainesosia). PARABeeniton.

Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.