Skip to content Skip to footer
Nuorisokasvohoito alle 18v, 1h

Ihon puhdistuksessa tehdään ihon varovainen kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, sekä tarvittaessa mekaaninen puhdistus, jossa poistetaan komedot ja miiliumit. Sen jälkeen iho rauhoitetaan esim. korkeataajuuskoneella ja kosteutetaan tehoseerumilla. Hoidon lopuksi saat lepohetken hoitonaamion vaikuttaessa. Lopuksi saat kotihoito-ohjauksen ja sinulle räätölöidyn tuotetarjouksen. Et ole yksin ihon ja ulkonäön vaivojen kanssa, olen apunasi.

Ohjaan tarvittaessa sinua myös hakeutumaan ihotautilääkäriin, jos ihosi tarvitsee antibioottikuuria avukseen. Varaa aika niin keskustellaan sinua vaivaavista asioista.

Aha- hedelmähappohoito

Hedelmähapoilla voidaan vauhdittaa ihon uusiutumista mm arpi- ja palovammojen hoidossa, syvemmät arvet vaativat sarjahoitoa
– 30 min sis. hapotus, hoitoseerumi ja voide
– 1h, sis lisäksi pään ja hartioiden hieronnan sekä naamion

Radiofrekvenssihoito on tehokas konehoito ihon kuntouttamiseen
  • Kun ihosi on vaativamman hoidon tarpeessa esim. ohentunut ja herkistynyt iho, acne arpien hoitoon, stressin ja elämänmuutosten seurauksena ihosi voi olla energiaton ja piristystä vailla.
  • Radiofrekvenssikoneen magneettipulssi ja radiofrekvenssiaalto kiinteyttävät aktovoimalla ihon kollageenin tuotantoa . Arvet mataloituvat ja ihosta tulee sarjahoidolla paksumpi ja napakampi, jolloin iho punoitus ja herkkyys vähenee.
Selänpuhdistus ja -hoito
  • Kun sinua vaivaa selän epäpuhtaudet ns. Finnit, mustapäät, tulehtuneet huokoset, voit saada avun selän ihon puhdistuksesta
  • Iho syväpuhdistetaan ja rauhoitetaan tehokkain hoitoainein ja konehoidoin, acnearpia voidaan hoitaa myös radiofrekvenssillä ja AHA -hedelmähapoilla.
  • Pieni alue 30 min, laaja hoito 1h. Sarjahoidoista saat aina kivan tarjouksen hoitotarpeen arvioinnin jälkeen.
Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.