Skip to content Skip to footer
Makeup palvelumme avuksi juhlaan ja arkeen
  • Arkimeikki piristää ilmettä ja korostaa parhaita puoliasi. Olet  huoliteltu ja tyylikäs, ja meikki sopii niin arkimenoon, kuin työpäivään. Myös teams palaveri kuvaruudun kautta on oma haasteensa. Kuinka näyttää fressiltä ja ammatilliselta, vaikka vähän väsyttäisi. Kysy neuvoja ja meikkiohjausta 
  • Juhlameikki sisältää juhlaan ja juhlakuvauksiin  sopivan meikin. Voit valita kivaan hintaan kokeilusetin ripsipidennyksiä ripsivärin tilalle. Juhlameikki sisältää kevyen  koemeikin n 1 viikko ennen juhlapäivää. Silloin muotoillaan kulmat, ja tehdään meikin tarkka suunnittelu.
  • Kuvausmeikki sis. valokuvaan sopivan meikin, jossa häivytetään ihon pikkuvirheitä, ja korostetaan parhaita puoliasi. Meikki sopii aina tilanteeseen, on sitten kyseessä passikuva, ajokortti, perhekuvaus, koulukuvaus, juhlakuvaus tai mainoskuvaus.
Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.