Skip to content Skip to footer
Shiatsu

Hoitolassamme kaikki hoidot toteutetaan hoitopedillä, rauhallisessa, lämpimässä ja tunnelmallisessa ilmapiirissä.

Shiatsu on Japanista kotoisin oleva kokonaisvaltainen kehonkäsittelymuoto. Shiatsu (japaniksi shi=sormi, atsu=painaa) tarkoittaa sormilla painantaa ja hoidossa käytetäänkin pääsääntöisesti painantaa ja venytyksiä, jonkun verran myös hierovia otteita jossa mm. peukaloilla ja kämmenillä painellen käydään läpi kehon energiakanavia ja niillä sijaitsevia akupunktiopisteitä. Kehoa hoidetaan myös erilaisin heilutuksin, venytyksin ja hieroen. Shiatsu-hieronnan tarkoituksena on rentouttaa kehoa ja mieltä. Sen avulla hoidetaan stressiä, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, ruoansulatus- ja kuukautisvaivoja sekä muita kiputiloja kuten selän, iskiaksen ja niska-hartiaseudun kipuja. Se myös parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Hoito rauhoittaa autonomista hermostoa ja tasapainottaa kehon energiavirtoja. Tällöin kehon elinvoima nousee ja se alkaa paremmin parantaa itse vointiaan.

Ennen hoitoa

Hieronta tehdään rentojen ja hengittävien vaatteiden päältä, esimerkiksi puuvillaiset verryttelyhousut ja pitkähihainen paita ovat sopivia.
Ennen hierontaa olisi hyvä olla syömättä vähintään tunnin ajan, juoda voit normaalisti. Varaa itsellesi aikaa rauhalliseen hoitoon ja yritä olla kiirehtimättä ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä, jotta liikkeelle lähteneet kuona-aineet poistuvat kehostasi. Rasittavaa liikuntaa ja saunaa on hyvä välttää ainakin vuorokauden ajan.
Shiatsu-hieronta ei sovi alkoholista tai huumeista päihtyneelle, voimakasta psyykelääkettä käyttävälle, flunssaa sairastavalle tai kuumeiselle, akuutisti sairastuneelle henkilölle eikä syöpäsairaalle. Kartoitan vointiasi ennen hoitoa.

Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.