Skip to content Skip to footer
Tervetuloa hoitoon

Hoidot miehille

Haluatko olla huoliteltu ja komea? Viestittää rennolla olemuksellasi itsevarmuutta ja rohkeutta? Olet tervetullut aina tarpeen tullen huoltoon, ihosi tarpeet vaihtelevat eri vuodenaikoina.

Ihosi voi olla kovia kokenut, vaivana nuoruusiän acnen jälkeinen herkkyys ja arpisuus. Iho voi olla ulkoilman ahavoittama, sekaiho ruusufinnien säestyksellä, tai muuten vaikeasti tulkittava ja siten vaikea hoitaa ilman apuja. Usein on vaikea löytää kotihoitotuotteita ja ne jäävät käyttämättä jos eivät heti tehoa, imeydy tai ovat liian monimutkaisia. Suosittelen ihon syvähoitoja säännöllisesti hoitolassa, silloin kotituotteetkin imeytyvät ja tehoavat paremmin

Kasvohoidot toteutetaan aina ihotyypin mukaisesti , ihonpuhdistuksen jälkeen voit rentoutua kasvot-pää-hartiat hieronnassa tai kasvolymfassa. Saat ihon kuntoon, olet huoliteltu ja tyylikäs. Erityisvaivat -kuten acne, ruusufinni ja arpien hoito- tarvitsevat usein sarjahoidon. Sarjat ovat aina yksilöllisiä, ihon voinnin mukaan suunniteltu ja saat niistä oman tarjouksen. Oikeanlaiset kotihoitotuotteet tukevat hoitotulosta ja voit iloita ihosi hyvinvoinnista.

Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Miesten Wherteimar kasvohoito

Sis. kuorinta, syväpuhdistus, ihon syväkosteutus, korkeataajuus hoito, hieronta pää-kasvot-hartiat ja naamio n.1,15h.

Aha- hedelmähappohoito

Hedelmähapoilla voidaan vauhdittaa ihon uusiutumista mm. arpi- ja palovammojen hoidossa, syvemmät arvet vaativat sarjahoitoa.

 -30 min sis. hapotus, hoitoseerumi ja voide
 -1h, sis. lisäksi pään ja hartioiden hieronnan sekä naamion

Radiofrekvenssihoito on tehokas konehoito ihon kuntouttamiseen

-Kun ihosi on vaativamman hoidon tarpeessa -esim ohentunut ja herkistynyt iho, acne arpien hoitoon, stressin ja elämänmuutosten seurauksena ihosi voi olla energiaton ja piristystä vailla.
-Radiofrekvenssikoneen magneettipulssi ja radiofrekvenssiaalto kiinteyttävät aktovoimalla ihon kollageenin tuotantoa. Arvet mataloituvat ja ihosta tulee sarjahoidolla paksumpi ja napakampi, jolloin iho punoitus ja herkkyys vähenee.

TakeTen konehoito kasvoille

-Alunperin fysioterapiaan suunnattu hoitokone kasvohalvaus- potilaille. Hoidossa  aktivoidaan kasvolihasmassan kasvua ja se on tehokas kiinteyttäjä ja profiilin nostaja. 

– Hoitoaiheita ovat myös mm acne ja ruusufinni – hoito aktivoi imunesteen eli lymfan toimintaa. Esim ruusufinnin ikävä tulehdusvaihe on hankala kaveri, usein tarvitaan avuksi antibioottikuuri. Tulehdusta voidaan laskea tehokkaasti lymfahieronnalla ja TakeTenillä. Sarjahoidon aikana iho alkaa rauhoittua nopeasti. Lisäksi hoidetaan mm. tinnitusta, sekä jännityslihassärkyjä pään, kasvojen ja hartioiden alueella.

UTSUKUSY HOIDOT

EYE LIFT

Eye lift on silmänympärysihon mullistava nuorennushoito. Pitkävaikutteinen laadukas hyaluronihappo-seerumi syötetään ihoon mikroneulauksen avulla. Iho kiinteytyy, hoito tasoittaa ilmejuonteita ja täyttää ryppyjä. 4x sarjahoidolla vaikutus kestää 4-12 kk.

HYDRA VACUUM

HYDRA VACUUM by Utsukusy Cosmetics ennakoi esteettisten laitteiden tulevaisuuden ainutlaatuisella hydra power tecnologialla. Hoidon aikana iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja iholle syötetään valittu tehoaine. Hydra Vacuum -hoito suunnitellaan aina asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Hoito on kivuton ja tuloksia on nähtävissä heti hoidon jälkeen!

Hoito kiinteyttää, syväpuhdistaa, kirkastaa, supistaa ihohuokosia, vaalentaa auringon aiheuttamia ihomuutoksia, pigmenttihäiriöitä ja epätasaista ihon väriä, uudistaa ja kosteuttaa.

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille myös kuivalle ja herkälle iholle. Sen voi tehdä minä vuodenaikana tahansa. Hydra Vacuum hoito voidaan yhdistää hoitolassamme myös muihin ammattilaisen sinulle suosittelemiin kasvohoitoihin, kuten Enpitsu-mikroneulaukseen, Radiofrekvenssiin ja TakeTeniin.

Selänpuhdistus ja -hoito

-Kun sinua vaivaa selän epäpuhtaudet ns. Finnit, mustapäät, tulehtuneet huokoset, voit saada avun selän ihon puhdistuksesta.
-Iho syväpuhdistetaan ja rauhoitetaan tehokkain hoitoainein ja konehoidoin, acnearpia voidaan hoitaa myös radiofrekvenssillä ja AHA –hedelmähapoilla.
– Pieni alue 30 min, laaja hoito 1h, sarjahoidoista saat aina kivan tarjouksen hoitotarpeen arvioinnin jälkeen.

Shiatsu rentoutus

-Shiatsu on vanha kiinalainen akupainannan muoto, jossa kehon voinnin mukaan etenevä hoito toteutuu sarjalla painalluksia, hierontaa ja venytyksiä. Hoito rauhoittaa keskushermostoa ja vahvistaa kehon omaa kykyä parantaa ja tasapainottaa oloasi. Hoito toteutetaan hoitopedillä, kevyet ja joustavat- mielellään luonnonkuituiset vaatteet päällä. Halutessasi voit valita selkä ja hartia- pään seutu hierontaan myös lämpimimät eteeriset öljyt.

30 min selkähieronta ennen kasvohoitoa
– shiatsu  1h, 1.5h, 1.45h sis. hoidon lopuksi lepohetken

Keventävä jalkahoito

– Sis. kylvyn, kovettumien poiston, raspikäsittelyn, kynsien hoidon ja -kevennyksen, sekä jalkaterien hieronnan.
– 1h, 4 x sarjahoidon ostajalle jalkavoide kaupan päälle.

 Voit valita kasvohoidonyhteydessä lisähoidoksi 10 min rentouttavan jalkaterien hieronnan / akupainannan.

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.