Skip to content Skip to footer
Wherteimar ammattikosmetiikka-sarjamme ja sen tehokkaat hoidot

Wherteimar laboratoriot ovat kehittäneet innovatiivisen, laadukkaan ja ylellisen ihonhoitosarjan, jonka teho perustuu termisen veden etuihin -sveitsiläisen lähdeveden puhtauteen – ja tietoon luonnollisten ja orgaanisten aktiiviaineiden yhdistämisestä.

Wherteimar aktiiviaineet ovat yhdistelmä luonnollisia ja orgaanisia uutteita. Tuotteet on valmistettu luontoa kunnioittaen ja pakkaukset ovat kierrätettäviä. Aktiiviaineiden partikkelit ovat pienempiä kuin 100 nanometriä= Nanonatural Technology®. Ne imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti, auttaen ihoasi rauhoittumaan, kosteutumaan, kiinteytymään ja saamaan balanssia, erikseen tai yhdessä.

Wherteimar tuotteet ovat läpikäyneet tarkan laatukontrollin.

Wherteimar tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, lanoliinia, parabeeneja, PABA.a (para-aminobenzoid acid), sodiumlaurulsulfaattia, formaldehydiä, kemiallisia torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä tai keinotekoisia väriaineita. Tuotteet eivöt ole komedogeenisiä (ihohuokosia tukkiva).

Wherteimar kasvohoito mukaillaan ihosi tarpeiden mukaan ja eri linjoja voi yhdistellä. Ihoanalyysin jälkeen suosittelen sinulle ihoasi parhaiten palvelevan hoidon tai hoitosarjan. Hoitoihin voi yhdistää erikoiskonehoidon (Taketen, ultraäänipuhdistus, Radiofrekvenssi) tarpeesi mukaan.

Hoidon jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä Wherteimar kotihoitotuotteiden hankinta -10 % ovh.ta edullisemmin. Opastan sinulle kotihoitotuotteiden käytön, näin ihosi on kaunis ja raikas pitkään hoidon jälkeenkin. Voit myös aina soittaa tai tulla käymään ihoasi koskevissa kysymyksissä, löydämme vastauksen ja avun.
Joskus on tarpeen käydä myös ihotautilääkärillä esim ihon tulehdus- ja ihottuma vaivoissa tai luomenmuutos asioissa. Opastan sinut tarvittaessa lääkärikäynnille tunnistaessani ihon eriasteisia vaivoja.

Wherteimar kasvohoitojen päälinjat

Hydrasense Hyaluron eclat superbe

– Syväkosteuttava, rauhoittava, uudistava hyaluronihappohoito mm. kosteuskoyhälle- ja herkälle iholle
– Aktiiviaineina mm. hyaluronihappo; 3 eri molekyylikokoa- korkea konsentraatio, hydrolysoitu vehnäproteiini – yksi tehokkaimmista aktiiviaineista supistamaan ja tasoittamaan ihohuokosia, kollageeni – Hyaluron Eclat Superbe kollageeni saadaan soijasta ja mustikoista. Kollageeni on proteiini, jolla on tärkeä merkitys ihon kimmoisuudessa ja rakenteessa, sekä solujen uudistumisprosessissa. Wherteimar kollageenilla on vaikutus, vauhdittaa ihon oman kollageenin syntymistä.


Hydrabalans hoito

– Rauhoittava, tasapainottava, kosteuttava, vähentää talin eritystä.
– Hoito sopii mm. rasvaiselle ja sekaiholle.
– Aktiiviaineina mm. Ylang ylang, hyalyronihappo, sinkki, riisitärkkelys- joka kosteuttaa, raikastaa ja rauhoittaa ihoa, argan öljy, e-vitamiini ja kahvihappo ( voimakkaita antioksidanntteja ) auringonkukkaöljystä, aloe vera.

Vitamin -C energisoiva ja syväkosteuttava hoito

– Väsyneelle- kosteusköyhälle iholle, talven jälkeen aivan loistava vaihtoehto.
– Aktiiviaineina mm. hyaluronihappo, C-vitamiini – saadaan hedelmistä, on vesiliukoinen ja tehokkaimmin uudistavista aktiiviaineista. Stimuloi ihon uusiutumista, on osana kollageeni-ja elastiinisynteesiä ja neutraloi vapaita radikaaleja. Wherteimar tuotteissa C-vitamiini on pakattu nanosfääreihin. Ne vapauttavat C-hitamiinin vasta, kun ne ovat kosketuksissa ihon entsyymien kanssa. Nanosfäärit pitävät C-vitamiinin tuoreena ja kuljettavat sitä syvemmälle ihoon.

Hydraenergie hoito uudistamaan ja kiinteyttämään

– Kuivalle-, väsyneelle -, anti-age hoitoa – ja kiinteytystä kaipaavalle iholle.
– Aktiiviaineina mm. Royal Jelly -sis. runsaasti vitamiineja ja aminohappoja, sytokiinit-nopeuttavat ihon uusiutumista, isoflavonoidit -korjaavat ja kosteuttavat ja aktivoivat kollageenisynteesiä, riirisuute tasapainottaa epidermiksen kosteustasapainoa, naamio sis. lisäksi merilevä, piimää ja panthenolia.

Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.