Skip to content Skip to footer
Kestopigmentointi osaksi pysyvää kauneutta

Klassinen eyeliner

  • Toteutetaan ripsirajan päälle,  muotoon vaikuttaa asiakkaan toive, silmän malli ja ihonlaatu.
  • Ensipuudutevoide sis. Lidocain+prilocain ja rikkinäiselle iholle käytetään sille erikseen tarkoitettua lidocain- puudutetta. Useimmat ihot puutuvat täydellisesti, joitain heikompia puutumisia kuitenkin aina on. Ohjaan sinua huolellisesti ennen pigmentointia ja pigmentoinnin aikana, jolloin saat rauhallisin mielin olla hoidettavana.  
  • Pigmentoinnin jälkeen aluetta hoidetaan n.1 viikon ajan, tai kunnes iho on parantunut , bebanthenilla tai erikoisvoiteella. Iho-aluetta ei kastella vedellä 1 vrk aikana. Viikon ajan on  hyvä välttää allasuintia, saunomista ja kovaa hikoilua, meikin käyttöä, alueen hankaamista tai ruven irrottamista. 

Kulmakarvojen pigmentointi 

  • Toteutetaan  3D- tekniikalla; luonnollinen karva-tekniikka, jossa ohuilla pigmentointineuloilla työstetään karvoja omien kulmakarvojen alle, tai kulmien puuttuessa saadaan sinulle kokonaan ihana uusi ilme. Mallinnoksella mietitään tarkasti sinulle ja persoonaasi sopivat kulmat.

Huulenrajaus pigmentointi

  • Kärsitkö epämääräisen mallisesta huulenrajasta tai huulien epäsymmetriasta? Tällä hetkellä teemme huulienrajaus pigmentointia, korostamalla ja korjaamalla huulen omaa äärirajaa.
Kestopigmentoinnin kontraindikaatiot:

– olet alle 18 vuotias

– olet raskaana tai imetät(3kk synnityksen jälkeen)

– kehossa on jokin tulehdus, kova flunssa tai muu vastaava

– sinulla on antibioottikuuri tai roaccutan lääkitys(Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa puoli vuotta ennen pigmentointikäsittelyä, ihon arpeutumisvaaran vuoksi.)

– syöpähoitojen päättymisestä on alle 6kk

– sinulla on diabetes tai verenohennuslääkkeet käytössä (kysy lääkäriltä lupa)

– jos olet allerginen puudutusaineelle

– sinulla on todettu keloiditaipumusta ihossa

– sinulla on epilepsia

Kauneutta, puhtautta, energiaa

Kasvohoidot

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Löydä oma hoitosi

lue lisää hoidoista hinnastosta

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Kiitos rentouttavasta hoidosta mielelle ja keholle. Iho on paljon parempi ja pysyy hyvänä kotihoitotuotteiden tehostamana!

Noora

Asiakas

Olen kiitollinen, että olen löytänyt sinut! Hoitoa saavat kasvot, kädet, jalat ja koko vartalo. Ripset ovat aina  ihanat ja taidolla laitetut!

Katja

Asiakas

Kiitos ihana Arja. Kypsän ihon auttaja ja kellon kääntäjä. Kanssasi olemme löytäneet mahtavat hoidot ikäjuonteilleni ja oloni on mahtava hoitojen jälkeen.

Heljä

Asiakas
Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.