Skip to content Skip to footer

Ihana lahjakorttimme on aina hieno ja arvostettu lahja. Lahjan saaja saa hetken omaa aikaa, rentoutumista ja hemmottelua. Lahjakortti otetaan usein myös sarjahoidolle, esim pehmentävä jalkahoito tai rentouttava shiatsu koko vuodeksi. Mikäpä sen parempi lahja, kuin antaa hyvää oloa läheiselle. Laajasta hoitovalikoimastamme löydät upeat vaihtoehdot. Autamme tarvittaessa valitsemaan sopivan lahjan. 

Lahjakortin saat joko noutamalla sen hoitolasta tai tilaamalla puhelimitse/ tekstiviestillä.

Lahjaksi voit valita hoidon, sarjahoidon, yhdistelmä hoitopaketin tai haluamasi summan hoidoille. Lahjakortin saat joko noutamalla sen hoitolasta tai tilaamalla puhelimitse/ tekstiviestillä. Saat silloin maksutiedot viestillä. Lahjakortti lähetetään maksun saavuttua 1 vrk kuluessa haluamaasi osoitteeseen.  Postikulut  lisätään summaan +5€. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

040 533 9988

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.