Skip to content Skip to footer

SINUA PALVELEE

Arja Lehtinen Erik.sh, SKY-CIDESCO kosmetologi, Shiatsu hieroja, Yrittäjä vuodesta 2000

”Hoitajanasi kohtaan sinut yksilöllisenä, mielenkiintoisena ja upeana ihmisenä. Jokainen elämänpolkusi on ollut merkityksellinen ja tuoneet sinut tähän päivään. Koulutustaustani, opiskeluni ja kiinnostukseni ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä pitkä matka hoivatyön ammattilaisena ovat tukenasi. Olen matkani aikana kerännyt hoitolaan avuksesi ihania, laadukkaita ja rentouttavat hoitoja, hoitopaketteja ja upeat ammattikosmetiikkasarjat. Lämpimästi tervetuloa ” Arja

SIJAINTI

Balance & Beauty Kauneusterapia,
Vuoritie 5 lh 2, 04400 Järvenpää
Sijainti Järvenpään keskustan tuntumassa. Saapuminen: autolla parkkipaikat talon edessä molemmin puolin katua ja päädyssä 1 yhteinen asiakaspaikka. Junalla asemalta 5 min kävelymatka.

YHTEYSTIEDOT

Puhelin : 040 533 9988
Ajanvaraus puhelimitse / tekstiviestillä
(Jos et heti tavoita minua, soitan sinulle hoitotauon aikana)

Palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaina.

Balance & Beauty - Kauneusterapia

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan laadukkaisiin hoitoihimme. Hoitolamme tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja yksilöllisiä hoitoja mm. Wherteimar ja Utsukusy ammattikosmetiikkasarjojen kasvohoidot, vartalohoidot, kauniit luonnolliset Lady Lash extensions ripsipidennykset, make up palvelun juhlaan ja arkeen, ja lempeää syvärentouttavaa shiatsua. 

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. puh. 040 533 9988

yhteys

Vuoritie 5
04400 Järvenpää

Hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa ja meille  on helppo tulla niin autolla kuin junallakin – vain 5 min kävelymatka asemalta.

Palvelemme sopimuksen  mukaan myös iltaisin ja lauantaisin

Powered by: Karaatti Creative. Kauneusterapia.fi © 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.